TÄLLE SIVULLE ON PÄÄSY VAIN JÄSENILLÄ

Tämä sivu sisältää jäsenille tarkoitettua yksityistä sisältöä. Kirjaudu sisään tai luo uusi tili nähdäksesi yksityinen sisältö. Jäseneksi pääset maksamalla valitsemasi kurssin ja luomalla jäsenyyden.

 


ETKÖ VIELÄ OLE JÄSEN?


Jotkin tämän sivuston sivut ovat vain jäsenten käytettävissä. Luo tili nyt,  maksa valitsemasi kurssi ja saa pääsy tämän sivuston rajatuille sivulle.

KIRJAUDU SISÄÄNSINULLE, JOKA ET HALUA KÄYTTÄÄ JULKISEN SEKTORIN PALVELUITA.


Tehostartti

Tehostartti on 7 päivän kurssi kohti raittiimpaa elämää. Kurssilla saat työkaluja, joiden avulla pystyt hallitsemaan alkoholin käyttöäsi ja mikä tärkeintä pysymään tavoitteessasi!  Kurssi toteutetaan J ÄSENET - sivulla, jonka löydät sivun yläreunasta. Maksettuasi kurssin, rekistöröidy jäseneksi ja saat käyttöösi kurssimateriaalit. 

49,99 €

Savuttomaksi

Savuttomaksi on verkkokurssi sinulle joka haluat lopettaa tupakoinnin.  Kurssilla saat työkaluja tupakoinnin lopettamiseen ja savuttomana pysymiseen. Verkkokurssi kestää kokonaisuudessan 5 viikkoa, sisältäen yhden täysin savuttoman viikon.  Kurssi toteutetaan J ÄSENET - sivulla, jonka löydät sivun yläreunasta. Maksettuasi kurssin, rekistöröidy jäseneksi ja saat käyttöösi kurssimateriaalit.

49,99 €